Russishe Baba Jaga en haar kleindochters Katja en Volga Korolj zorgden voor furore in China

08.05.2018

Op de afgelopen tentoonstelling "Canton Fair 2018" in China schitterden Baba Jaga, die haar sprookjesvijzel had ingeruild voor een moderne scooter, en haar tweelingskleindochters Katja en Volga Korolj.


Baba Jaga, juister gezegd "BabaYaga" of "BY" werd het gezicht van een nieuw Russisch merk, dat met succes niet alleen Rusland, maar ook het buitenland verovert.

Eerder vertegenwoordigde een van de producten van het merk "BY", de Baba Jaga-pop, Rusland al op de internationale speelgoed- en spellenbeurs in Hongkong, waar ze verkozen werd als beste project van de branche voor het jaar 2017. Volgens de woorden van de vertegenwoordiger van het bedrijf Dmitri Morozov werd de pop daar niet alleen goed onthaald door de deelnemers en de bezoekers van de tentoonstelling, maar werd ze ook een symbool van de Russische culturele tradities.


En deze keer werden de pop en andere producten van het merk gezien op de bekende Kantonse beurs voor export- en importproducten. Wie wilde, kon deelnemen aan een magisch interactief virtualrealityprogramma en kon door middel van de app Galamagia in de BY-catalogus video-instructies van de pop zien, en ook cadeautjes krijgen en zelfs een praatje slaan met de echte Baba Jaga.


Het sprookjespersonage zoefde over de hele beurs rond in haar vijzel en nam samen met haar tweelingskleindochters Katja en Volga Korolj deel aan een groots concert in Russische stijl, "Russianfolkparty" in restaurant Zapatas Guangzhou. Dus voelden alle gasten van de tentoonstelling de Russische ziel.


"BY" is een modern Russisch merk, dat gecreëerd is voor de nieuwe generatie. Het richt zich op actieve jonge mensen. Het merk "BY" verloochent zijn geschiedenis daarbij niet en draagt de oorspronkelijkheid van het Russische volk in zich. Volgens zijn missie is de hoofdtaak van het bedrijf het aanleren van een patriottisch gevoel van jongs af aan, het aanleren van liefde voor naasten en het vaderland.


Source: paparazzi.ru