Russen choqueerden Chinezen op internationale tentoonstelling.

10.05.2018

De presentatie van het nieuwe Russische jeugdmerk Baba Yaga verraste de toeschouwers van de internationale tentoonstelling "China Import and Export Fair" in Guangzhou. De performance van het bedrijf werd ook vertoond voor de gasten van de grootste importbeurs in China, de Canton Fair 2018.

Het merk werd gepresenteerd door Baba Jaga met haar twee tweelingskleindochters, Katja en Volga Korolj. Ze toonden de merkpop van Baba Jaga en andere merkartikelen. Het programma werd voortgezet op de Russian Folk Party, een feestje in Russische stijl.

Volgens de berichten van het bedrijf "voelden" alle gasten van de tentoonstelling "de Russische ziel". Wie wilde, kon op de foto met de artiesten, deelnemen aan tombola’s met cadeautjes en zelfs een praatje slaan met de echte Baba Jaga.

Vorige week nam Baba Jaga met haar kleindochters deel aan een internationale tentoonstelling en toonde een kunstproject in Dubai, waar ze voor furore zorgde. Eerder presenteerde BY de pop van Baba Jaga  op de internationale speelgoed- en spellenbeurs in Hongkong, vertelde de voorzitter van BY Dmitri Morozov. De pop werd verkozen als beste project van de branche voor het jaar 2017.

BY is een modern Russisch merk, dat gecreëerd is voor de nieuwe generatie. Een van de hoofdtaken van het bedrijf is het aanleren van een patriottisch gevoel van jongs af aan, het aanleren van liefde voor naasten en het vaderland.Source: ura.news