Het liedje van Baba Jaga “Welcome to Russia” is dé hymne geworden voor de Russische voetbalfans

21.06.2018

“De hele wereld – superhelden! De hele wereld – een voetbalveld! Samen supporteren we voor ons team! We are the champions, welcome to Russia!” -wordt er gezongen in het liedje.

De volksheldin Baba Jaga en haar kleinkinderen, de tweeling Katja en Volga Korolj hebben de Russische fans en voetballers geïnspireerd met hun hymne voor de FIFA-wereldbeker Voetbal 2018. Het liedje “Welcome to Russia”* heeft de wedstrijd gewonnen voor het beste liedje ter ondersteuning van het Russische team dankzij de fanclub RUSSIA UNITES.

"Proficiat met het winnen van de wedstrijd voor de beste hymne ter ondersteuning van de Russische nationale voetbalploeg, gehouden door de supportersclub van de Russische nationale ploeg “RUSSIA UNITES” aan de vooravond van het Wereldkampioenschap Voetbal 2018!

We bedanken u voor uw deelname en inspanningen die u gedaan hebt in het kader van de wedstrijd ter ondersteuning van de nationale voetbalploeg. We zijn er zeker van dat elke Russische supporter zijn steentje heeft bijgedragen aan het succes van de Russische nationale ploeg.

De supportersclub van de nationale ploeg “RUSSIA UNITES” wenst uw muziekgroep verdere creatieve successen en vruchtbare activiteiten toe!"

In alle oud-Russische sprookjes redt Baba Jaga de Russische helden en helpt ze de sprookjesfiguren om goed te doen. En hierbij geef ze drinken, en te eten, zit ze in de sauna te stomen en geeft ze een kluwen wol die de weg toont. En ook vandaag de dag blijft Baba Jaga samen met haar kleinkinderen, de tweeling, haar wonderlijke en magische daden doen en helpt ze nu de voetbalhelden van het Russische team om de buitenlandse teams te verslaan”.

Baba Jaga leeft met heel hart mee met ons voetbalteam en volgt alle wedstrijden. Met haar magische hymne roept ze de Russische voetbalspelers op om niet op te geven, te geloven in de overwinning en om voor haar te vechten voor de titel. Haar kleinkinderen Katja en Volga hebben zich niet aan de zijlijn gehouden en zingen het liedje samen met hun grootmoeder.


“De hele wereld – superhelden! De hele wereld – een voetbalveld! Samen supporteren we voor ons team! We are the champions, welcome to Russia!**”, dit zijn de belangrijkste woorden van de hymne.

Het liedje “Welcome to Russia” heeft de overwinning behaald in de wedstrijd ter ondersteuning van de voetballers van ons team. De fanclub van het nationale team, RUSSIA UNITES, heeft de uitvoerders bedankt voor het liedje en voor de actieve deelname in de genoemde wedstrijd.


De eerste keer dat het liedje te horen was, was op de “Dag van Rusland” op het festival “Samovarfest” in Moskou. Het publiek was in de ban van de woorden en zong mee met de sprookjeshelden die magische wonderen creëerden en het patriottisch vuur in elk hart deden oplaaien. Voor Baba Jaga en haar kleinkinderen Katja en Volga zijn er geen missies die niet vervuld kunnen worden, want ze zijn moderne superhelden die de wereld veroveren met het goede en het volk en de culturele tradities verenigen.

* Welkom in Rusland.

** Wij zijn de kampioenen, welkom in Rusland!

Link: bloknot.ru