Het liedje van Baba Jaga is de hymne geworden voor de Russische fans

26.06.2018

De volksheldin en haar kleinkinderen, de tweeling Katja en Volga Korolj hebben de Russische fans en voetballers geïnspireerd met hun hymne voor de FIFA-wereldbeker Voetbal 2018.

Het grote voetbal heeft nu zelfs sprookjesfiguren betrokken. Baba Jaga supportert in persoon voor het Russische team in de wereldbeker van 2018! Ze is zelfs met een hymne op de proppen gekomen om ons team te steunen.

Met haar magische hymne roept Baba Jaga de Russische voetbalspelers op om niet op te geven, te geloven in de overwinning en om voor elke bal op de wereldbeker te vechten. Haar kleinkinderen Katja en Volga hebben zich niet aan de zijlijn gehouden en zingen het liedje samen met hun grootmoeder.

- De hele wereld – superhelden! De hele wereld – een voetbalveld! Samen supporteren we voor ons team! We are the champions, welcome to Russia!, zo klinken de belangrijkste woorden van de hymne.

Het liedje “Welcome to Russia” heeft de overwinning behaald in de wedstrijd ter ondersteuning van de voetballers van ons team. De fanclub van het nationale team, RUSSIA UNITES, heeft de uitvoerders niet alleen voor het liedje bedankt, maar ook voor hun actieve deelname in de genoemde wedstrijd.


Link: https://www.msk.kp.ru/online/news/3156703/