De organisatoren van Ural Night Music hebben de artiest bekendgemaakt die het grootste aantal gasten verzameld heeft

05.07.2018

Het is bekendgemaakt op welk plein zich de meeste fans van “De nacht der muziek” verzameld hebben. De organisatoren van het plein “Galamart” op het historische plein hebben een telling gedaan en voor het optreden van de muzikant Fedoek hebben zich tegelijkertijd meer dan 5000 mensen verzameld. Voor hem speelde Trofim en hij had niet minder fans.

Dit jaar vond Ural Music Night onmiddellijk na de wereldbeker voetbal plaats tijdens de nacht van 29 op 30 juni en dit jaar was het festival het drukstbezochte van alle edities. Op de 120 pleinen van het festival traden er artiesten op van verschillende genres. Liefhebbers van klassieke muziek konden in de Staatfilharmonie van Jekaterinenburg drie uur genieten van een optreden van het Oeralse Academische Filharmonische Orkest. Voor fans van mooie nachtelijke uitzichten was er een muziekpodium op het dak van bioscoop “Saljoet”. Hier vond van 19 tot 1 uur de “Nacht der orkesten” plaats. Fans van flamenco namen deel aan de fiësta naast DoubleTree by Hilton.


Het podium “Galamarta” zag de meest uiteenlopende artiesten voor bezoekers van alle generaties en muzikale voorkeuren. Recht voor het podium waren er enorme levensgrote poppen in de gedaante van oranje katten die de favoriet waren van de stadsbewoners en die de bezoekers vermaakten en die met plezier op de foto gingen met iedereen die dat wenste. Voor het begin van het concert trad Baba Jaga op als “publieksopwarmer”, de bekende videoblogger met haar fantastische kleinkinderen, de tweeling Katja en Volga die het publiek in vervoering brachten. Bovendien was er ook gezorgd voor een ontspanningsprogramma voor de kinderen. Voor de kindjes was er een droog zwembad, waarin ze konden spelen. En de volwassenen konden selfies nemen in de fotozone met enorme koptelefoons van 2 meter. Op het festival heeft “Galamart” zich geprofileerd als een bedrijf dat sociaal georiënteerd is. Het bedrijf heeft ervaring op het gebied van de deelname aan soortgelijke evenementen over de hele wereld.


Link: momenty.org