Baba Jaga blijkt cooler te zijn dan Olga Buzova

27.06.2018

Veel beroemde muzikanten en zangers, waaronder Olga Buzova wilden dat net hun liedje dé hymne werd van de voetbalfans, maar Baba Jaga en haar “Welcome to Russia” heeft iedereen de loef afgestoken.

De volksheldin en haar kleindochters, de tweeling Katja en Volga Korolj, hebben alle Russen juist dat liedje geschonken, waarvan de fanclub RUSSIA UNITES dacht dat het beste was.


Het ziet ernaar uit dat Baba Jaga niet enkel in de sprookjes Russische krijgers redde en sprookjesfiguren hielp om goede dingen te doen, maar dat ze ook vandaag de dag samen met haar kleinkinderen, de tweeling Katja en Volga Korolj haar wonderlijke en magische daden blijft verderzetten en deze keer de voetbalhelden van het Russische team helpt andere landen te verslaan.

"Proficiat met het winnen van de wedstrijd voor de beste hymne ter ondersteuning van de Russische nationale voetbalploeg, gehouden door de supportersclub van de Russische nationale ploeg “RUSSIA UNITES” aan de vooravond van het Wereldkampioenschap Voetbal 2018!

We bedanken u voor uw deelname en inspanningen die u gedaan hebt in het kader van de wedstrijd ter ondersteuning van de nationale voetbalploeg. We zijn er zeker van dat elke Russische supporter zijn steentje heeft bijgedragen aan het succes van de Russische nationale ploeg.

De supportersclub van de nationale ploeg “RUSSIA UNITES” wenst uw muziekgroep verdere creatieve successen en vruchtbare activiteiten toe!"

Источник: zvezdi.ru