Baba Yaga

baba

Baba Yaga is een van de oudste tekens in de russische folklore. Onder alle de wereld mythologieën alleen te vinden in de Slavische traditie, die een zeer sterk en wijs tovenares, in staat om een verscheidenheid van goede daden voor het belang van het beschermen van mensen tegen schade – lichamelijk en geestelijk.

voor vele eeuwen, het beeld van Baba Yaga is vervormd: de voorouder, de mentor van de kinderen, de Keeper van geheime kennis, de familie en haar tradities, was vertegenwoordigd in het beeld van een verschrikkelijke oude vrouw een heks. Maar de wijze Baba Yaga was gewoon te wachten voor haar tijd om terug te keren naar de vervulling van haar oorspronkelijke doel in eeuwen, op het meest geschikte moment. Dat kwam uit de geheime schuilplaats in het bos, ze besloten om te helpen bij het bewaren en doen herleven van de russische cultuur, het beschermen van het land tegen de donkere krachten en onwetendheid, verhogen van een nieuwe sterke generatie in respect voor Rusland-moeder met haar rijke geschiedenis en tradities.

om te voldoen aan haar missie in de moderne wereld, Baba Yaga, samen met zijn assistenten, neemt op de meest onverwachte dingen: neemt deel aan concerten, reizen rond de wereld en russische steden, componeert liedjes die begrijpelijk is, zelfs voor de jongste generatie. De goede daden van Baba Yaga en ze zichzelf niet onopgemerkt voorbij gaan – ze niet de tijd hebben om te vliegen op een stupa van een geheime schuilplaats met haar nieuwe missie, als werd zij een idool van miljoenen Internet gebruikers.

Beeldhouwwerken ter ere van Baba Yaga al sieren verschillende russische steden en in een korte tijd verdiende de mensen de liefde. Als je gaat zitten op een bankje naast het sprookje heldin en een vraag stellen, en dan luisteren naar het hart, kan je een wijs advies. En als je een goede wilt, dan is Baba Yaga zal er alles aan doen om het ook waarmaken.

te geven van de verscheidenheid en de uniciteit van onze cultuur, Baba Yaga vaak wordt een kunstobject op grote internationale tentoonstellingen. Zelfs aan de andere kant van de wereld, die het is altijd populair is, is van groot belang en geeft een goed humeur aan het publiek. Haar vrijgevigheid kent geen grenzen: een grap of een wijze kennis, een glimlach of een onverwachte gave – ze is altijd klaar om te geven aan mensen te leiden naar het goede.

Moderne Baba Yaga is klaar voor de meest ongewone avonturen te vechten tegen de krom, tonen de beste kwaliteiten van de mysterieuze russische volk en anderen inspireren om het goede te doen en te bereiken.